Claudia Pătrășcanu, pregătită să iubească din nou? “Am dreptul la viață. De doi ani sunt singură!”/ VIDEO

 

Ultima perioadă din viață Claudiei Pătrășcanu a fost extrem de dificilă din cauza divorțului controversat cu Gabi Bădălău! Cei doi încă se judecă în instanță pentru custodia copiilor, dar chiar și așa, fostul partener de viață al artistei și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu. Astfel că nu puțini au fost cei care s-au întrebat când are de gând să își refacă și ea viața amoroasă. Și au primit și răspuns!

Numele Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău au ținut primele pagini ale tabloidelor, din cauza scandalului de proporții care s-a iscat între ei, din cauza luptei pe care o dau pentru custodia copiilor.

De mai bine de un an și jumătate, cei doi se întâlnesc la tribunal, iar lupta este departe de a ajunge la un final. Chiar și așa, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că are încredere că totul va decurge așa cum va trebui, iar atunci când își va găsi liniștea va începe și căutarea unui nou partener.

”De ce să nu pui punct frumos și să o iei de la capăt cu altcineva? Pentru că nu suntem nici singurii și nici primii. Îmi doresc din toată inima să se termine acest proces de divorț. Îmi doresc din suflet ca tatăl sau tații să realizeze o dată pentru totdeauna că în viața aceasta este foarte importantă mama. Tatăl își vede de viața lui, eu, ca mama, prețuindu-mi atât de mult copiii, mă gândesc cum să le fie mai bine. Să știți că am admiratori. Am, de ce să neg? Oameni frumoși, bărbați frumoși, drăguți, dar știți cum e, la început toate sunt frumoase, lapte și miere. Acum, trecând prin această experiență sunt mult mai atentă”, le-a spus frumoasa artistă fanilor săi.

Mai mult de atât, deși a ținut să precizeze că deocamdată nu este pregătită să intre într-o nouă relație, atunci când va divorța de Gabi Bădălău, iar totul va intra pe făgaș normal, știe că își va găsi un om minunat lângă care să își clădească viitorul.

”Vreau să ies din această căsnicie cu demnitate. Fiind un om foarte credincios, nu vreau să greșesc cumva și nu vreau să se interpreteze greșit. Am dreptul la viață și eu, bineînțeles, ca orice om, dar în momentul în care voi face un prim pas, să ies la un ceai cu cineva, cumva o să se afle. În momentul de față nu sunt pregătită și nici deschisă pentru o nouă relație. De 2 ani sunt singură. Nu sunt pregătită pentru nimeni. Simt nevoia să îmi văd de viața mea, simt nevoia să mă refac și apoi ce va vrea Dumnezeu. Nu o să rămân singur, sunt tânără și plină de viață și îmi doresc lângă mine un om minunat”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest