Reacția furibundă a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu i-a acuzat pe el și pe Bianca Drăgușanu de comportament nepotrivit în fața copiilor! VIDEO

 

Gabi Bădălău a avut o reacție acidă, după ce Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui și a Biancăi Drăgușanu. Potrivit spuselor artistei, afaceristul le-ar fi arătat copiilor lui imagini indecente cu blondina și mai mult decât atât, se pare că Drăgușanca ar fi participat într-o conferință video cu cei mici, în timp ce era goală.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu capătă proporții din ce în ce mai mari! Artista a dezvăluit pentru Antena Stars, că cei doi copii ai săi au trecut prin momente total neplăcute, din cauza tatălui lor. Se pare că afaceristul le-ar fi arătat imagini deocheate cu Bianca Drăgușanu și i-ar fi neglijat total pentru a sta în conversații cu blondina.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu susține că cel mic i-ar fi spus că a văzut-o pe Bianca Drăgușanu goală, în timpul unei apel video la care a fost obligat să participe de către Bădălău.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Reacția furibundă a lui Gabi Bădălău, după acuzațiile grave aduse de Claudia Pătrășcanu

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce a fost pus la zid de acuzațiile grave aduse de Claudia Pătrășcanu, a fost una extrem de agresivă. Tatăl copiilor artistei i-a „recomandat” fostei soții să caute consultanță psihiatrică.

”Spune-i să se ducă la Obregia. Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia.”, a fost răspunsul lui Gabi Bădălău pentru Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest