Afaceristul cu care a fost surprinsă Cristina Spătar spune totul despre relaţia lor! Dialogul acid pe care l-a avut cu soţul cântăreţei

 
+2 click pentru
galerie

Călin Donca, cel despre care s-a zvonit că ar avea o legătură mult peste graniţele amiciţiei cu Cristina Spătar vorbeşte în exclusivitate pentru Star Magazin. Bărbatul a vorbit despre care este adevărul şi cum a ajuns să discute pe un ton nervos cu soţul artistei.

Imediat după ce Cristina Spătar a fost surprinsă în compania altui bărbat, speculaţiile au început să apară. "Anul trecut am stat de vorbă despre ideea unei posibilităţi. Iar anul acesta la restaurantul chinezesc am vbit mai mult despre această colaborare. Cristina este o persoană populară are mulţi prieteni, prietene, amici. Nu sunt nicidecum eu singurul. Sunt sigur că are o grămadă de persoane care o susţin", a mărturisit afaceristul lângă care a fost surprinsă.

Deşi era o simplă întâlnire de afaceri, soţul Cristinei Spătar a fost foarte deranjat. Aşa că l-ar fi ameninţat prin mesaje pe Călin Donca. "De 13 ani de când fac business n-am întâlnit nicio persoană de succes că până la urmă este multimilionar care să aibe o astfel de reacţie pe care nu o cunoaşte. Mi s-ar fi părut normal să ne cunoaştem, să mă întrebe şi după aceea să tragă concluziile sale. Dacă dumnealui crede că în urma unei întâlniri  de două ore la un restaurant s-a întâmplat sex înseamnă că doar lucrul acela îl are în minte. Să fii milionar, să fii sănătos, este o bogăţie. Şi s-ar putea ca asta să te facă să uiţi că eşti om şi ai anumite limitări. În urmă cu mai mult timp, ne-am întâlnit într-o seară, la ora 19, toamna anului trecut. M-am întâlnit cu Cristina, ca doi amici, am povestit. La un restaurant din Bucureşti. Un ospătar ne-a observat, a considerat că este demn să îi trimită un mesaj soţului Cristinei să îi spună că este cu mine acolo şi avem un comportament mai mult decât amical. Cu acel fapt mă ameninţă domnul că o să-i spună soţiei mele. În spatele unei tastaturi toţi suntem eroi. Dacă n-ar fi fost soţul Cristinei Spătar probabil că mulţi dintre noi nu am fi auzit nimic despre afacerile domnului. Eu m-am gândit că mai degrabă mi-ar face mie dacă tot este să facă cuiva, măcar să facă cuiva care nu afectează viitorul copiilor săi. El aşa mi-a promis prin acele mesaje că oamenii se mai şi întâlnesc şi mai vedem noi. Cumva că urmează ceva. Nu-l cunosc, nici nu ştiu cine este, de fapt. Părerea mea este că nici nu vreau să îl cunosc. Eu îl respect ca şi om, nu respect neapărat cine este. Îl respect ca şi om, e român ca şi mine", a povestit bărbatul afaceristul.

Cristina Spătar şi-a demonstrat puterea caracteristică femeii şi afaceristul Călin Donca a confirmat acest lucru. "Un bărbat adevărat are grijă de femeile din viaţa lui. Fie că este mamă, soţie, fiică. Cristina este o femeie puternică. O mamă vrea să aibă tatăl copiilor acasă. Şi încearcă prin soluţii, prin mai multă toleranţă, să vină o soluţie spre ei. Asta a făcut Cristina până acum. Cristina trebuie să se decidă. Ce vrea să facă mai departe deoarece este o femeie puternică şi cu siguranţă dacă va lua o decizie o să îi fie bine", a mărturisit bărbatul.

Este în plin divorţ
Cristina Maria Spătar, în vârstă de 44 de ani, este o cântăreață româncă de muzică R&B și dance/pop. Este supranumită de mass-media românească „regina muzicii R&B”. Este căsătorită de aproape 10 ani şi are doi copii, însă mariajul ei este pe butuci, afaceristul anunţând de curând că intenţionează să divorţeze.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest