Află secretul obținerii "pătrățelelor" pe abdomen de la cel mai definit sportiv din lume

 
+3 click pentru
galerie

Urmează antrenamentul de șase zile al lui Ryan Terry, câștigătorului competiției Arnold Classic Physique.

Ryan Terry este un nume important în industria fitness-ului și culturismului. Recent el a câștigat una dintre cele mai mari competiții de culturism, Arnold Classic Physique. Expertul a împărtășit câteva dintre secretele sale în materie de antrenament și nutriție.

Britanicul în vârstă de 28 de ani a explicat în ce constă programul lui pentru a avea un corp bine definit și un abdomen ce iese imediat în evidență.Acesta este un antrenament de șașe zile/săptămână dedicat celor care  doresc definire și o mai bună condiție fizică.

Ryan a explicat rutina sa de 6 zile de la sala de forță. Întotdeauna acordă un timp egal grupelor importante de mușchi pe parcursul săptămânii. Totuși, dacă există o grupă de mușchi mai slab dezvoltată, atletul schimbă prioritățile și se focusează pe punctul slab, având grijă să nu neglijeze în totalitate celelalte grupe.
Ryan își împarte săptămâna în șase zile de antrenament și lucrează astfel:
Luni - Piept și Triceps
Marți - Picioare și Cardio
Miercuri - Spate și Biceps
Joi - Umeri și Abdomen
Vineri - Picioare, Oblici și Cardio
Sâmbătă - Odihnă
Duminică - Înot și Odihnă

Succesul său se bazează atât pe antrenament, cât și pe o dietă echilibrată. Ryan acordă o importanță majoră nutriției. Pentru el mâncatul nu este o corvoadă sau ceva monoton. Savurează tot ce consumă, are șase mese pe zi, la fiecare două ore și jumătate. Nu-i lipsesc carbohidrații, proteinele și grăsimile sănătoase. Ocazional, britanicul recunoaște că își satisface anumite plăceri culinare, ca de exemplu un burger cu cartofi prăjiți.

În esență, Ryan urmează un program de echilibru și disciplină - fără a-și refuza unele pofte atunci când nu este în perioada competițională. Când se apropie vreun concurs programul la sală este strict, la fel ca și regimul alimentar.

E posibil ca această să fie formulă câștigătoare pentru el la concursul Olympia din Las Vegas, competiție ce va avea loc în acest an.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest