Ai probleme cu arsurile la stomac? Foloseşte CORECT bicarbonatul de sodiu şi te vei simţi mult mai bine

 

Ai probleme cu sistemul digestiv, în special cu stomacul, nu ar trebui să îţi mai faci griji pentru că există nişte soluţii simple. Anumite alimente cresc refluxul gastroesofagian şi de asemenea, mesele copioase sau băuturile acidulate pot provoca arsurilor la stomac.

Se ştie că dieta echilibrată este esenţială pentru o sănătate de fier, mai are pentru menţinea aparatului digestiv. Disconfortul gastric diferă de la pacient la pacient, astfel că pentru unii dintre aceștia durerile sunt discrete și suportabile, dar pentru alții sunt un adevărat chin, conform site-ului sanatate.bzi.

Trebuie să ştii că aceste dureri și arsuri gastrice pot evolua ca patologie şi poate duce în timp la boli precum gastrită, ulcer, colon iritabil, esofagită de reflux sau chiar cancer.

Pentru neutralizarea acidului este indicat bicarbonatul de sodiu.

Iată cum să îl foloseşti corect!

Într-o cană de apa caldă amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat cu câteva picături de suc de lămâie. Zeamă de lămâie elimină cel puțin parțial gazul pe care bicarbonatul în produce în stomac atunci când intră în contactul cu acizii.

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest