Alex Bodi a dezvăluit de ce s-a despărțit de Ema Uta: „Nu e femeia cu care să te cerți”

 

Nu au trecut nici două luni de când afaceristul și-a cerut în căsătorie iubita și cei doi au ajuns la despărțire.

Relația dintre Alex Bodi și Ema Uta a fost una tumultuoasă, cu momente în care cei doi au stat despărțiți, fix cum este și acesta. Cei doi sunt împreună de aproape 3 ani, dar au avut și perioade în care nu și-au vorbit. Nu s-a ajuns la astfel de situații ca urmare a unor certuri mari, ci pur și simplu a unor orgolii, după cum a dezvăluit recent afaceristul.

„Încăpățânarea noastră, orgoliul, ego-ul ăsta prostesc ne-au ținut departe, plus niște interpretări. Eu plecasem într-o parte, ea în alta, eu crezusem total altceva și până la urmă, dacă e ceva să fie, o să fie și se găsește o cale. În iulie făceam trei ani. Am stat despărțiți două luni și a mai fost anul trecut o lună. Nu au fost certuri, nu există certuri, toată lumea se gândește că ea în lumea ei are și ea un temperament, că instruiește o grămadă de fete în businessul ei, că trebuie să își impună și ea punctul de vedere, n-ai cum să fii un lider dacă nu ai un pic de autoritate, dar nu e femeia cu care să te cerți”, declara Alex Bodi, în podcastul misto by Bursucu’.

La începutul lui aprilie, în Maldive, Alex Bodi a cerut-o pe Ema Uta în căsătorie. La începutul lunii trecute, au apărut zvonuri că aceștia nu ar mai forma un cuplu, confirmate în cele din urmă de afacerist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest