Alex Bodi a spus tot adevărul despre întâlnirea cu milionarul turc! Declarațiile afaceristului aflat după gratii!

 
+2 click pentru
galerie

Deși încă se află după gratii, fiind cercetat într-un dosar de trafic de persoane și de proxenetism, Alex Bodi și-a dorit dreptul la replică, după ce milionarul turc a prezentat o altă versiune de adevăr a întâlnirii lui cu afaceristul!

Spynews.ro a luat legătura direct cu Alex Bodi, care a oferit primele declarații, în timp ce se afla în închisoare, despre cum s-a desfășurat, de fapt, întâlnirea cu milionarul turc. În urmă cu ceva timp, după despărțirea de Bodi, Bianca Drăgușanu a plecat din țară și a ajuns în Turcia, acolo unde s-ar fi întâlnit cu milionarul turc, Cengiz Şıklaroğl.

Ulterior, blondina s-a împăcat cu fostul soț, iar Bodi și Cengiz Şıklaroğl au avut o întâlnire de gradul 0. În timp ce milionarul turc a susținut că afaceristul l-a vizitat pentru a cădea la pace cu acesta, pace pe care a cumpărat-o cu o sumă consistentă de bani, Bodi are cu totul și cu totul o altă versiune a întâlnirii.

„Ca să vă explic un pic, am și eu o replică, deși nu am vrut să fac lucrul ăsta, mi se pare penibil modul în care face băiatul ăsta lucrurile să pară în presă. Unu la mână eu am fost de două ori la Istanbul singur, fără Bianca. Da? Prima dată am vrut să mă văd cu el nu a vrut, nu a răspuns la telefoane, la nimic, iar a doua oară mi-am sunat un prieten de-ai mei foarte cunoscut și respectat acolo și i-a dat un mesaj pe Instagram pentru că zicea că nu mai are telefoane și că nu mai folosește telefonul. În fine, zicea că nu poate să plece de acasă pentru că se află în arest la domiciliu. Drept urmare, am spus că vreau să merg la el acasă să mă văd față în față cu el și să vorbim lucrurile ca de la bărbat la bărbat.”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Bodi susține că nu l-a vizitat pentru Bianca Drăgușanu, deși numele ei a fost deseori menționat de Cengiz Şıklaroğl, de-a lungul întâlnirii lor.

Ajung la el acasă, i-am spus că discuțiile mele nu sunt legate de Bianca, el pomenea de Bianca. Spunea că nu a avut nimic cu ea, iar eu i-am spus că pe mine nu mă interesează. Îmi spunea el mie că el e un gangster, că știe să facă una și alta. I-am spus, dacă ai fi gangster, nu cred că te-ai preta să vorbești cu paparazzii, să le dai poze, să pui articole cu publicitate din ziarele românești la ține pe Instagram!”, a mai spus Bodi.

În continuarea detaliilor oferite pentru Spynews.ro, Alex Bodi a mărturisit că milionarul turc a fost cel care a declarat pacea între ei, ba chiar i-a și spus că nu va mai discuta pe tema acestui subiect de acum înainte.

Mi-a zis mie că totul e ok, că suntem bine și că nu o să mai discute din respect pentru celelalte persoane de la masă, el a insistat să stau lângă el și a zis că de aici nu mai pornește nicio discuție.”, a dezvăluit Alex Bodi.

Cât despre fotografia care a reaprins conflictul între cei doi, Alex Bodi susține că nu știe nimic, mai ales că poza a fost postată pe internet atunci când el era deja în arest.

Când el a publicat poza sau nu știu cine, din partea lui, s-a simțit omul folosit și acum o bate în altă parte, adică, aruncă vină pe altcineva. Eu eram în arest nu aveam cum să postez și altcineva nu avea acces la pozele astea.”

În încheiere, Alex Bodi a ținut să precizeze că nu i-a dat niciodată bani pentru a îngropa securea războiului, singurul cadou pe care i l-a oferit fiind o fotografie pe care au facut-o împreună.

„Eu știu amenințările lui și santajele lui, cum face. După ce am plecat, a spus că rămânem ok, că totul e în regulă. Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut, nu am plătit în viață mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit. Eu am făcut cadouri doar persoanelor iubite. Singurul cadou pe care l-am făcut este o poză pe care el m-a rugat să o facem împreună. Poză pe care eu nu am publicat-o și nu am dat-o nimănui. Acesta este singurul cadou pe care eu i l-am făcut lui. Iar presă română să nu mai umfle. Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu nefiind așa mafiot că el nu o să dau atataea detalii și o să îmi văd de treaba mea. Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât. Iar motivul pentru care am mers la el este că ne-a subestimat pe noi, pe români și mai ales pe bărbați, el crezând că este superior. Am pus problema bărbătește, față în față cu el. Mi-a spus că nu are probleme cu mine, că totul s-a îngropat și totul e liber. Asta a fost discuția mea, referitoare la ce s-a întâmplat.”, a declarat Alex Bodi pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest