Alex Bodi, amănunte incredibile despre episodul în care Bianca Drăguşanu ar fi încercat să se sinucidă: „Îi făceam respiraţie gură la gură”

 

Informaţii noi ies la iveală din controversata căsnicie a Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi! Imediat după ce au semnat actele de divorţ, omul de afaceri a făcut o dezvăluire de-a dreptul şocantă! Bodi a mărturisit că deţine o serie de filmări cu blondina după ce a încercat să se sinucidă. Iritată de faptul că s-a aflat în presă, Bianca l-a acuzat de lipsă de umanitate că a înregistrat-o într-un moment atât de delicat. Dornic ca lumea să afle cum s-a întâmplat totul, de fapt, Alex Bodi a oferit un interviu exclusiv pentru Stars, în care a povestit pas cu pas, episodul în care a găsit-o pe Bianca, leşinată pe podea.

După spusele lui Alex Bodi, nu el a fost cel care a filmat-o în timp ce zăcea pe jos, ci un prieten! Ce căuta prietenul în acel context? Omul de afaceri a mărturisit că a presimţit că s-a întâmplat ceva grav, iar pentru că nu avea cheile casei Biancăi, a apelat la ajutorul unui prieten care  le deţinea.

Mai mult de atât, Alex Bodi a dezvăluit că i-a acordat primul ajutor, imediat cum a intrat în casă şi a văzut-o, iar acuzaţiile care vin din partea ei sunt în scop de manipulare.

„Eu nu aveam chei de la ea de la casa, am sunat un prieten petnru ca am presimţit că ceva nu e ok. Prietenul filma, iar eu nu aveam cum să filmez în timp ce îi făceam respiraţie gură la gură. E o tehnică de a ei crezând că vreau să o filmez. Nu am nevoie de şantaj! Am ţinut-o vreodată legată de mine?  (...) Nu vreau să spun că nu m-a iubit, dar ieşirile ei, temperamentul, felul în care încerca să manipuleze lumea. Felul în care îşi scoate fiica în relief, atunci când tu ca mamă petreci mai mult în vacanţe decât cu fiica ta. Când tu alegi ca fiica ta să stea cu mama ta! Femeia face eforturi imense şi totul ca Bianca să-şi facă business-ul ei!” a spus Alex Bodi.

Episodul sinuciderii, din viziunea Biancăi

„Mi se pare foarte urât că am ajuns intr-un context, în care, cineva cu care locuieşti în aceeaşi casă, cu care ai o relaţie, să vină şi să te filmeze ca să spună lucruri despre tine, în contextul ăsta, atunci când tu trebuie să suni la salvare, să vadă dacă eşti bine. Nu e ok când tu eşti leşinată şi eu te filmez. (...) E problema mea ce am luat, ce am facut, în ce context am făcut. Dar cum am ajuns eu ca omul cu care eu mi-am dorit o familie şi eu am avut o relaţie, să mă filmeze în astfel de contexte. Nu am înţeles cum şi de ce.” a spus Bianca Drăguşanu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest