Alex Bodi, dezvăluire şocantă! Bianca Drăguşanu l-a implorat să se împace, imediat după divorţ/ VIDEO

 

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi al lui Alex Bodi a căpătat alte dimensiuni! După un mariaj controversat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate pentru a-şi găsi liniştea, dar situaţia a devenit mai complicată decât a fost vreodată!

Alex Bodi a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care şi-a spus partea de adevăr legată de relaţia cu Bianca Drăguşanu! După ce blondina a mărturisit că nu mai există cale de impăcare între cei doi, omul de afaceri a făcut o dezvăluire şoc!

După spusele lui Alex Bodi, în timp ce Bianca declara in stânga şi în dreapta că nu îşi mai doreşte să aibă nicio legătură cu el, în spatele camerelor de filmat, blondina îl implora să se împace.

„Bărbat divorţat sau căsătorit, nu schimbă nimic. Referitor la ce zice Bianca, aş vrea să o cred. Ea tot subliniează că este o femeie fericită şi liberă şi că a ieşit cu greu dintr-o relaţie super grea, cred că nimeni nu si-ar fi dorit să aibă relaţia ei. A depus muult efort, s-a străduit enorm de mult. (...) Ea mi-a zis că nu se mai simţea fericită şi că nu se mai regăsea în relaţia asta. Atunci de ce a mai stat? Din interes? Nu vreau să intru în circul ăsta, pentru că multe persoane îmi spun că sunt un bărbat asumat şi că nu merit circul ăsta, pentru că Bianca nu este la primul episod de genul! (...) Atunci ce căuta Bianca aseară, în parcare cu mine, ca să insiste sa ne împăcăm?” a spus Bianca Drăguşanu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest