Alex Bodi, dezvăluiri incredibile! Ce relaţie există între iubitul Biancăi Drăguşanu şi Victor Slav

 

Invitaţi în platoul emisiunii Xtra Night Show, Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au spus lucrurilor pe nume! Cei doi au făcut dezvăluiri, fără perdea, despre fostele relaţii, dar şi despre cei despre care au fost odinioară îndrăgostiţi.

Alex Bodi a povestit cum au decurs lucrurile atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, care este tatăl fetiţei sale, Sofia.

"Victor mi se pare ok. O dată am fost la mama Biancăi, ei erau acolo și ne-am întânit. Am stat o jumătate de oră.", a spus Alex Bodi. 

"Au vorbit, au încheiat frumos discuția, au făcut schimb de numere de telefon. A fost foarte ok. Pe una dintre fostele iubite le știu, de Paști am fost la Madrid și am avut o masă frumoasă în familie, sunt prietenă cu Raluca, cu fata cu care are prima fetiță. Ea a fost la mine înainte de Crăciun, suntem ok. Simt că el mă iubește, cel puțin acum în ultima perioadă a început să-mi dovedească. Nu e vorba despre cadouri între noi. Cel mai frumos cadou este timpul.", a spus și Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest