Alex Bodi, executat silit pentru o sumă modică de bani! Vrea să îi fie ştearsă datoria, chiar dacă are conturile pline VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alex Bodi este unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din România. Cu toate acestea, soţul Biancăi Drăguşanu este protagonistul unei situaţie de-a dreptul incredibile. În ciuda faptului că are sute de mii de euro în conturi, celebrul afacerist a fost executat silit de Anaf, din cauza unei sume cu adevărat modice pentru buzunarul său.

Suma pentru care a fost executat silit soţul Biancăi Drăguşanu este 1000 de euro. Un adevărat chilipir dacă ne gândim la zerourile care predomină în conturile sale bancare. Alex Bodi nu şi-a plătit datoriile către Anaf, motiv pentru care s-au luat măsuri legale.

Alex Bodi a încercat în fel şi chip să scape de datorie. Motivul nu ar fi fost suma pe care trebuie să o plătească, ci faptul că ar fi insistat că acţiunea este nelegală. Conform cancan.ro, se pare că acesta a susţinut că nu ar fi avut cunoştinţă de declanşarea unei proceduri de executare silită şi de conţinutul titlului executoriu.

Magistraţii de la Judecătoria Mediaş nu i-au dat câştig de cauză şi au decis să anuleze cererea depusă de sotul Biancai Drăguşanu:  ”Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: Anulează ca netimbrată contestaţia la executare formulată de contestator B.A.N. în contradictoriu cu intimata AJFP SB şi S.F.M. Fără cheltuieli de judecată Cu drept de apel în 10 zile comunicare. Cererea se depune la Judecătoria Mediaş. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părților de către grefa instanţei”se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Mediaș, conform cancan.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest