Alex Bodi, o nouă relaţie la nici o zi de la divorţul de Bianca Drăguşanu? Ce spune despre manechinul cu care ar fi înlocuit-o pe blondină

 
+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat cu mare tam-tam, pe data de 10 martie, la numai şase luni de când s-au căsătorit civil. La nici o zi după ce şi-au spus adio definitiv, în presă a început să se vehiculeze cum că Alex Bodi este într-o relaţie cu o domnişoară misterioasă. Sursele Spynews.ro au aflat adevărul gol-goluţ chiar de la el, despre presupusa legătură amoroasă.

Nici bine nu a trecut o zi de la divorţ că Alex Bodi a fost cuplat cu o altă domnişoară. În presă a apărut informaţia cum că realul motiv al separării de Bianca Drăguşanu ar fi fost o rusoaică pe care omul de afaceri ar fi pus ochii.

Daria Radionova, căci aşa se numeşte mărul discordiei, este o domişoară care face furori oriunde merge, aşa că nu este de mirare că zvonurile din presă au luat proporţii. Dar acum este momentul să aflăm adevărul direct din gura lui Alex Bodi.

Ce spune omul de afaceri despre relaţia cu rusoaica

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Alex Bodi a mărturisit că a cunoscut-o din întâmplare pe rusoaica Daria Radionova, când lua masa cu un broker cunoscut, dat fiind că domnişoara provine din familie bună.

Alex Bodi a ţinut să precizeze că este o mare diferenţă între a cunoaşte pe cineva şi a dezvolta o legătură amoroasă, aşa că toate zvonurile vizavi de el şi Darian Radionova sunt false.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest