Alex Bodi, prins cu minciuna, după ce a spus că el s-a despărțit de Daria Radionova! Conversațiile care arată că rusoaica i-a dat papucii!

 
+10 click pentru
galerie

După ce a dat de înțeles că el a fost cel care s-a despărțit de Daria Radionova, iată că dovezile obținute de Spynews.ro demonstrează că Alex Bodi a mințit. Afaceristul a fost „deconspirat”, iar nou avem toate mesajele pe care și le-a scris cu rusoaica!

Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, iar despărțirea lor devine din ce în ce mai controversată. Contactată de reporterii Antena Stars, rusoaica a dezvăluit că motivul din cauza căruia s-a separat de afacerist a constat în gelozia nefondată a acestuia. Ulterior, tot pentru Antena Stars, Alex Bodi a infirmat spusele fostei iubite și a dat de înțeles că el a fost cel care s-ar fi despărțit de ea, din cauza nepotrivirii de caracter.

Lucru totalmente neadevărat, iar dovezile obținute de publicația Spynews.ro stau drept mărturie. Din mesajele de mai sus reiese că rusoaica a fost cea care a pus capăt relației în care se afla, din cauza reacțiilor vulcanice și impulsive ale lui Bodi.

Mai mult decât atât, Daria Radionova l-a și blocat pe afacerist pe toate rețelele sociale, fiind hotărâtă să nu mai aibă nicio legătură cu bărbatul care a dezamăgit-o profund din cauza acțiunilor sale.

În conversațiile purtate de cei doi, Alex Bodi i-a reproșat Dariei că motivul pentru care nu se afișează cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit și pentru care nu vorbește cu urmăritorii ei de pe social media despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de el constă în faptul că își dorește să se distreze alături de prieteni, mai mult decât își dorește să fie într-o relație cu el.

”Nu am purtat ieri inelul și nici ceasul pentru că am fost într-o zonă nu prea bună. Da, l-am închis (nr. telefonul) pentru că ai fost nepoliticos cu mine și mi-ai vorbit foarte urât. Poți să crezi ce vrei, dar eu nu m-am schimbat, nu am făcut nimic greșit”, este o parte din mesajele pe care Daria Radionova i le-a trimis lui Alex Bodi, în privat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest