Alex Bodi, prima reacţie după intervenţia poliţiştilor! Motivul asaltului la adresa Biancăi Drăguşanu

 
+2 click pentru
galerie

O dragoste cu năbădăi este ceea ce au avut Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu! Cei doi au fost personajele principale într-un conflict de zile mari, ce a avut loc luni seară. Contactat de reporterii SpyNews.ro, fostul partener al Biancăi Drăguşanu a explicat cum a fost situaţia, de fapt.

După ce a fost contactat de reporterii SpyNews.ro, Alex Bodi a explicat întreaga situaţie. Se pare că totul a fost înţeles greşit. Bianca a mers să-i lase câteva lucruri acestuia, însă nu a ştiut că el este acasă. Atunci când s-au întâlnit, Alex Bodi i-a spus că vrea să discute ceva, iar ea a susţinut, în glumă, că nu au ce discuta. Atunci, Alex a ridicat-o în braţe, a pus-o pe umăr şi a mers cu ea aşa până în scara blocului. Martorul ocular, adică vecinul lui Alex Bodi a interpretat toată scena greşit şi a sunat la 112. Dar din fericire, totul s-a elucidat.

După ce s-au despărţit, pe Alex Bodi a încercat să îl cucerească o blondă controversată din showbiz. Raluca Podea, căci despre ea este vorba, nu a reuşit să îl facă să o uite pe Bianca, iar gestul acestuia, nu arată nimic altceva decât dorinţa arzătoare de a forma din nou un cuplu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest