Alex Bodi vrea să își recucerească rusoaica după despărțirea de Bianca! Reacția Dariei după separarea celor doi

 

Nici bine nu s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, că se pare că Alex Bodi vrea să își refacă viața! Și spunem asta pentru că a revenit la o pasiune mai veche: rusoaica Daria.

Dacă în momentul în care se împăcase cu Bianca, Alex Bodi o blocase pe Daria pe toate rețelele de socializare și nu mai vorbea cu ea sau cel puțin asta afirma, iată că acum la doar câteva ore de când a confirmat că s-au despărțit, Bodi a deblocat-o pe Daria de pe instagram și a început să îi dea inimioare. Iar dacă ar fi să ne luăm după ipostazele în care rusoaica se pozează, credem că omul de afaceri nu se va rezuma doar la niște aprecieri în mediul online.

Reacția rusoaicăi după despărțirea lui Bodi de Bianca

În urmă cu câteva ore, Daria a făcut o serie de postări cu mesaje sugestive - mesaje care par a fi cu direcție către Bianca: „Totul se întâmplă cu un motiv. Poate că el nu ți-a fost predestinat” a fost unul dintre textele scrise de rusoaică pe pagina sa personală.

Deși în mediul online este destul de vorbăreață și oferă destul de multe detalii din viața sa, ba chiar mai mult, la un moment dat le-a și promis admiratorilor săi că va publica și câteva imagini cu iubitul ei, în momentul în care a fost contactată de reporterii Antena Stars, Daria nu a negat că ar fi reluat legătura cu Bodi, dar nici nu a vrut sa dea prea mult din casă.

Ce a zis Daria după reîmpăcarea celor doi

Imediat după împăcarea lui Bodi și Bianca, Daria a avut o reacție acidă despre situația celor doi și a spus că nu îi interesează deloc ce se întâmplă cu ei, ba chiar mai mult, a susținut că scandalul pe care l-au avut a fost doar o „dramă ieftină”.

„Și vreau să adaug că nu a fost nimic între noi și că nu va fi niciodată nimic. Așa că nu are rost să tot vorbim despre haosul acesta și să fie implicat numele meu în drama lor ieftină”, a spus Daria Radionova pentru Spynews.ro, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest