Alexandra de la „Dragoste fără secrete”, gest controversat faţă de Cătălin: „Mi-a pus un bileţel în buzunar”

 
+2 click pentru
galerie

După ce războiul între Laurenţiu şi Cătălin a escalat incredibil de repede, iată că un nou conflict apare în casa „Dragoste fără secrete”. Unul din protagonişti este tot Cătălin, dar de data asta, cu Alexandra, partenera lui Cristi.

Alexandra a fost extrem de mişcată după ce a auzit de poziţia socială a lui Cătălin, aşa că a dorit să îi ofere ajutorul necondiţionat. Numai că maniera prin care şi l-a oferit, a fost interpretabil. La sfârşitul emisiei în direct, concurenta i-a băgat un bileţel în buzunar acestuia în care scria că vrea să discute ceva cu el.

Conversaţia dintre cei doi a avut loc în lift, acolo unde lavalierele nu funcţiona, aşa că a povestit ce au vorbit.  „Vineri după emisiune eram supărat şi vine Alexandra la mine şi îmi pune un bileţel în buzunar şi îmi zice: <<Catălin vreau să vorbim numai noi doi, să nu ştie nimeni, nu spune la nimeni taci. Am coborât cu liftul. Eu vreau să rămânem prieteni şi eu vreau să vă ajut.>> Noi nu am venit aici să cerşim ajutor. Noi nu vrem să fim ajutaţi în niciun fel! N-avem nevoie!” a spus Cătălin

După ce Cătălin a declarat că s-a simţit jignit de gestul Alexandrei, concurenta de la "Dragoste fără secrete" a răspuns: „Tu acum ai interpretat greşit! Eu am vrut sa fac o faptă bună. Într-adevăr, nu meritaţi să fiţi ajutaţi. Eu când am spus că vreau să vă ajut, am spus că vreau să păstrăm legătura atunci când nu mai suntem în emisiune” a răspuns Alexandra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest