Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la “Insula Iubirii”, pe patul de spital! Imagine şocantă, după două operaţii în aceeaşi zi! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Alexandra, fosta concurentă din reality show-ului „Insula Iubirii” a publicat o imagine cu care şi-a şocat admiratorii! Se pare că a suferit două intervenţii chirurgicale în aceeaşi zi, de dragul frumuseţii.

Nu a fost deloc uşor pentru Alexandra, în ultima vreme! Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a decis să îşi facă două operaţii în aceeaşi zi, pentru a scăpa mai repede. Intervenţiile au constat în rinoplastie şi mărirea sânilor, iar acum se poate lăuda cu un nas perfect şi un bust impresionant.

"Având în vedere că am făcut şi rinoplastia în aceeaşi zi, mă simţeam călcată de tren. Simţeam o presiune pe piept, asemănătoare cu febra musculară şi pe nas nu puteam respira. Nu am simţit durere insuportabilă, mai dificil a fost cu dormitul pe spate, timp de o lună, având în vedere că eu ador să dorm pe burtă", a scris Alexandra în dreptul imaginii cu ea pe patul de spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest