Alexandra şi mama lui Cătălin, împăcare neaşteptată! Au îngropat securea războiului la „Dragoste fără secrete”

 
+2 click pentru
galerie

După ce Alexandra a intrat în emisiune, fapt ce a dus la eliminarea Mădălinei instant, concurenta de la „Dragoste fără secrete” a fost etichetată de toată lumea drept o persoană falsă, căreia nu îi pasă de ce se întâmplă cu cei din jurul lor.

Toate vorbele concurenţilor, cât şi ale musafirilor – în cazul de faţă – ale mamei lui Cătălin au copleştit-o şi din cauza presiunii, în timpul emisiunii de astăzi a izbucnit în lacrimi. Dintre toate persoanele implicate în experimentul de televiziune, mama lui Cătălin a fost cea mai vehementă, care a pus-o la zid mai mult ca oricine.

A vrut să elimine treptat, treptat din tensiuni aşa că în primă instanţă a legat o relaţie de amiciţie cu Oana: „Simte nevoia să vorbească pentru că simte că sunt singura care nu am judecat-o şi care nu am pus-o la zis. Am fost surprinsă să văd lucrul acesta şi am motivat zicând că mie nu îmi place să judec. Iar ea mi-a confirmat că eu şi Laurenţiu nu am judecat-o.” a mărturisit Oana.

După ce toată lumea a fost uimită de iniţiativa Alexandrei, iată că a mai făcut un lucru la care nu se aştepta nimeni: ”Eu aş vrea să îi cer o îmbrăţişare doamnei Nicoleta”. Reacţia acesteia a fost aplaudată şi felicitată de ceilalţi concurenţi. Acţiunea concurentei a dus la o împăcare neaşteptată, între ea și cea care îi declarase război.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest