Alexandru de la „Dragoste fără secrete”, mustrări grave de conştiinţă! I-a cerut iertare în genunchi: „Nu am nevoie şi de ura ta”

 

Alexandru de la „Dragoste fără secrete” este de departe cea mai controversată prezenţă din cadrul reality-show-ului. După ce s-a aflat că are un copil cu femeia care îl aşteaptă acasă, acesta a stârnit multiple reacţii negative, inclusiv din partea Mădălinei. Aşa că, Alexandru şi-a călcat pe orgoliu şi i-a cerut iertare acesteia, în genunchi.

Totodată, Alexandru i-a cerut iertare şi mamei Mădălinei, pentru toate lucrurile urâte pe care le-a spus şi le-a făcut în cadrul competiţiei.

"Uite, stau în genunchi în faţa ta. Iartă-mă. Tot ce am făcut, a fost pentru fetiţa mea. Eu cu Petronela (n.r. - mama fetei lui) nu facem decât să ne creştem copilul. Nimic mai mult. Îmi cer iertare în faţa ta, dar mai ales a mamei tale, şi a mamei Nicoletei. Nu am nevoie şi de ura ta", i-a spus Alexandru Mădălinei, printre lacrimi.

"Nu e nevoie să îţi ceri iertare. Dacă îmi spuneai ce ai de gând, poate te ajutam, chiar şi pentru fetiţa ta. Aşa, ţi-ai bătut joc de trei femei. Cu copilul meu cum rămâne? M-ai pus într-o situaţie de toată jena. Oricum nu te voi lăsa vreodată să îl vezi. Eşti doar un copil, care habar n-are cu ce se mănâncă viaţa la 25 de ani ai tăi", i-a spus Mădălina deloc impresionată de gest.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest