Alexandru de la „Dragoste fără secrete” schimbă partenera! Se întoarce în braţele Nicoletei!

 

Alexandru de la „Dragoste fără secrete” este un bărbat nehotărât. Ba o vrea , ba nu o vrea pe Nicoleta. În ciuda faptului că iniţial a declarat că Nicoleta nu este genul lui de femeie, se pare că s-a răzgândit. Şi nu doar atât!

Invitat  în emisiunea „Acces Direct”, împreună cu Mădălina, partenera cu care a venit în reality-show-ul „Dragoste fără secrete” şi cu celălalt cuplu controversat, Alexandru a dat de înţeles că vrea să încerce o relaţie cu fosta iubită. Acum, se pare că treaba e sigură! Acesta vrea să continue cu Nicoleta 100%.

"Vreau să continui cu Nicoleta", a spus Alexandru. "Eu în calitate de tată îţi dau mâna fetei mele", a fost reacţia lui Mădălin, actualul partener al Nicoletei, care a precizat că el îşi doreşte ca cei doi să se împace pentru că acesta a fost şi scopul pentru care a ales să participe la emisiune alături de Nicoleta.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest