Alin Oprea, despre motivul din cauza căruia soția sa a plecat de acasă după 22 de ani de căsnicie/ VIDEO

 

De câteva zile bune se tot zvonește că Alin Oprea și soția sa și-au spus "Adio" după 22 de ani de căsnicie. Artistul a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este statusul relației lor, de fapt, cât și care este motivul din cauza căruia partenera sa a plecat de acasă după atâția ani de mariaj. 

De câțiva ani, Alin Oprea este mai mult singur. Pentru a fi alături de copii și pentru a-i susține, soția artistului, Larisa s-a mutat în Anglia, unde studiază fiul și fiica lor. Se pare ca de atunci relația lor de cuplu a început să scârțâie, iar statusul Larisei de pe facebook, precum ar fi singură, au întârit unele zvonuri care au circulat cu privire la un divorț.

Cu toate astea, Alin Oprea nu a lăsat să se înțeleagă acest lucru, nici măcar o secundă. Contactat de reporterii Antena Stars, solistul trupei "Talisman" a mărturisit că în ciuda distanței, comunică foarte ușor atât cu copiii săi, cât și cu soția, datorită vizitelor dese și a tehnologiei.

„Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici pentru că pregătesc o școală de muzică, care va demara în septembrie, dacă dă Dumnezeu să se termine cu pandemia, lucrez la piesele noi pe care vreau să le termin de foarte mult timp, dar nu am avut timpul necesar să mă aplec asupra lor fiind tot plecat în turnee.

Acum interesele comune și mai ales pentru copii, nu le vezi ca pe niște sacrificii, le vezi ca fiind normale, dacă îți iubești cu adevărat copiii și vrei să faci ceva pentru ei. Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii. Avioanele circulă, se fac trei ore până la Londra, ei vin des, eu mă duc destul de des. Asta cu videocall-urile este o invenție foarte bună. Nu aș zice că am simțit neapărat foarte multe momente sensibile." a spus Alin Oprea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În urmă cu aproape trei luni, Alin cu Larisa au împlinit aproape 22 de căsnicie și 23 de ani de când s-a legat o poveste de iubire între ei. Ani la rând cei doi au fost invidiați pentru relația lor frumoasă, iar discreția pare că i-a ajutat mult și asta când Larisa s-a mutat cu copiii în Anglia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest