Alina Marymar și Mădălina Miu, schimb tăios de replici în exclusivitate la Antena Stars! „Am filmări!”

 

Cele două femei din viața lui Tzancă Uraganu își adus acuzații grave. Războiul dintre acestea este departe de a se fi încheiat.

 

În timp ce Lambada i-a mai făcut manelistului un copil, Mădălina Miu și Alina Marymar continuă să se războiască. Prima, care încă este soția în acte a lui Tzancă Uraganu, întrucât divorțul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat, a acuzat-o pe logodnica acestuia că are un trecut controversat. Mai mult, Mădălina Miu a susținut la Antena Stars că artistul plângea la ea la scară.

 

"E sătul săracul să i se posteze dosarul acestei fete și pozele ei de la fostul loc de muncă. Am filmări cu el când venea și plângea pe la scară. Eu nu am nimic cu ei, dacă aș fi dorit aș fi făcut dezvăluiri despre trecutul său de la început. Nu am făcut asta până nu m-au atacat ei", a dezvăluit Mădălina Miu, soția lui Tzancă Uraganu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

De partea cealaltă, Marymar a preferat să rămână în expectativă și să nu-i dea la rândul ei o replică acidă rivalei, spunând că e prea fericită pentru a mai duce războaie de uzură cu fosta lui Tzancă: "Eu chiar nu o iau în seamă cu absolut nimic. Femeia asta pentu mine nu înseamnă nimic. Nici nu am de ce să comentez. Eu sunt prea bine acum, sunt prea fercită ca să stau să ascult ce zice ea sau restul."

 

Alina Marymar a atins și un subiect delicat în dialogul cu Antena Stars, vorbind despre sarcina recent pierdută: "În momentul de față sunt stabilă, sunt ok, sunt pozitivă. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom duce la capăt tot ceea ce ne dorim. Nu a fost o sarcină ok, iar aceasta a fost decizia doctorului."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest