Alina Petre s-a logodit după o lună de relație: "Este copia mea masculină"

 

Alina Petre, cunoscută pentru aparițiile sale în televiziune, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de sufletul ei pereche, pe care îl consideră omul perfect pentru ea. Cei doi s-au cunoscut la o adunare caritabilă, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie la doar o lună de relație.

"Este iubitul meu pe care l-am întâlnit într-o conjunctură foarte frumoasă așa, într-o adunare caritabilă. El are o fundație prin care ajută foarte multe persoane cu probleme și am participat la un eveniment organizat de această fundație, și acolo l-am întâlnit. De atunci suntem nedespărțiți. Nu ne-am mai despărțit deloc și este minunat ce trăim", a declarat Alina Petre la Antena Stars.

Chiar dacă decizia de a se logodi la doar o lună de relație poate părea surprinzătoare pentru mulți, Alina Petre este convinsă că a găsit persoana potrivită pentru ea și că aceasta este alesul ei. Cei doi au deja planuri pentru marele eveniment și vor face atât cununia civilă, cât și cea religioasă.

"Pentru mine a însemnat foarte mult. Am făcut așa un fel de legământ, ne-am dorit să facem pasul acesta în fața lui Dumnezeu. Adică să fim binecuvântați cu taina uniunii în fața lui Dumnezeu", a spus vedeta.

Alina Petre a avut mai multe relații eșuate de-a lungul vieții, dar acum este convinsă că l-a găsit pe cel cu care își dorește să își petreacă restul vieții. Ea îl consideră sufletul ei pereche și îi mulțumește că i-a vindecat toate rănile trecutului.

"Cu toată sinceritatea îți spun că îmi pierdusem așa speranța pentru că oamenii pe care eu i-am întâlnit au fost doar niște proiecții ale mele și nu mă mai așteptam să întâlnesc un om ca mine, pentru că omul acesta este, efectiv, ca mine. Este copia mea masculină", a mărturisit Alina Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest