Alina Pușcaș, primele declarații despre botezul secret! Câte persoane au participat la eveniment: „Nu am putut să-i împăcăm”/ VIDEO

 

Alina Pușcaș și partenerul de viață și-au botezat fetița în mare secret! Creștinarea micuței Iris a avut loc chiar weekend-ul trecut, la o Biserică din București, iar pentru că și-au dorit să aibă parte de liniște și să se bucure de eveniment doar cu apropiații, vedeta nu a oferit prea multe detalii despre moment.

Faptul că Alina Pușcaș și-a botezat fetița de 10 luni s-a aflat datorită imaginilor pe care vedeta le-a publicat, ulterior, pe contul său de socializare. Contactată de reporterii Antena Stars, prezentatoarea TV a vorbit cu lux de amănunte despre evenimentul emoționant și cum a reușit sa își selecteze invitații, dat fiind că doar 14 persoane au avut voie să participe, dat fiind contextul actual.

„Am făcut un botez în contextul pandemiei cu 14 persoane și am fost strict la biserică și atât. Adică în iunie pe 6 trebuia să avem, dar nu se dăduse drumul la nicio variantă de petrecere. A fost foate frumos, atipic pentru că mi se părea super goală biserica. A fost singura chestie, dar m-a afectat așa pe moment. Dacă nu avea 10 luni așteptam mai mult.

A fost îngrozitoare selecția pentru că am fost numai 12, cei din familie și atunci a mai fost nevoie de o persaonă alături de noi, așa că nu am putut să împăcăm nici 1% din ei. Revanșa va fi luată la petrecere, atât cea de nuntă și de botez.” a spus Alina Pușcas exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest