Alina Puşcaş şi soţul, sejur de vis departe de România! Au dat o avere pentru a-şi satisface toate poftele/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai Stoenescu, se răsfaţă într-o vacanţă de vis! Cei doi se delectează cu priveliştile din staţiunea Courchevel din inima Alpilor francezi. Ţinem să menţionăm faptul că este una din preferatele milionarilor pasionaţi de sporturile de iarnă, mai ales că se bucură de cea mai mare pârtie din lume.

Dar luxul, cere zerouri multe! Pentru o singură noapte la un hotel cu câteva stele din apropierea pârtiei poţi scoate din buzunar şi două mii de euro. Aşadar, este de la sine înţeles că vedeta şi soţul ei au scos o sumă destul de măricică pentru a se bucura de vacanţă. Mai mult de atât, pe lângă cazare, Alina Puşcaş şi soţul ei au ales să se hrănească cu preparatele fine şi băuturi care mai de care, de la un restaurant renumit din zonă.

Dacă analizăm şi capitolul aparenţă, nu putem să nu remarcăm faptul că silueta Alinei Puşcaş este una de zeiţă! Vedeta arată nemaipomenit în costumul de ski, iar imaginile de mai jos stau drept măturie. Iar pentru că şi-au dorit un sejur în doi, cei mici au rămas acasă în grija bunicilor.

În ultima perioadă, Alina Puşcaş a trecut printr-o serie de evenimente fericite! În octombrie 2019, frumoasa brunetă s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale şi au zis un mare „Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cei doi nu şi-au dorit să facă prea mare tam tam, dat fiind că totul a fost organizat în mare secret. La cununia civilă au participat doar persoanele apropiate, dar cei care s-au remarcat, de departe, printre invitaţi, au fost chiar copiii lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest