Alina Radi, șocată de moartea Ancăi Molnar: „M-a sunat soțul ei azi de dimineața…”

 

Make-up artista Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Dispariția prematură a tinerei a lăsat în urmă multă durere.

Anca Molnar, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din showbiz-ul românesc, s-a stins din viață la 34 de ani. Prietenă apropiată cu tânăra, Alina Radi a povestit în exlcusivitate pentru Știrile Antena Stars cum a aflat vestea tragică și ce stare de spirit a cuprins-o apoi. Vedeta a mărturisit că avea o relație excelentă cu Anca Molnar, iar cele două vorbeau destul de des.

„Sunt șocată de vestea pe care am primit-o! M-a sunat soțul ei azi dimineață și mi-a spus că am pierdut-o pe Anca noastră. Am pierdut un om extraordinar, o prietenă apropiată și dragă sufletului meu”, a spus ea.

Artista a mai precizat că avea o relație specială cu Anca Molnar, drept pentru care a fost prima persoană căreia i-a dezvăluit maladia de care suferă. „Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate. Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc... mi-a spus că are tumoare pe creier”, a povestit cântăreața


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest