Amalia Năstase, premiată la Gala Femeilor Remarcabile: „Cea mai mare reușită a mea”

 

Afacerista a dezvăluit care este cea mai mare reușită din viața ei, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate la Antena Stars.

Analia Năstase a fost premiată la Gala Femeilor Remarcabile, iar după eveniment a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea Star Matinal de la Antena Stars. Afacerista, care le-a avut alături pe fetele ei, a subliniat în cadrul declarațiilor de presă, că ele sunt cea mai importantă comoară pe care o are. Dar a mai mărturisit că nu putea reuși în viață fără ajutor divin.

„Noi știm că există Dumnezeu și că ne păzește o putere mai mare decât noi și ne ajută să reușim când ni se pare totul imposibil, când sunt foarte multe lucruri împotriva a ceea ce vrem noi. Și atunci vine cineva și ne ajută, acela e Dumnezeu. (...) Evident, sunt un om care face bine și îmi ies lucruri bune. La fel și lor (n.r. fiicele ei). Sunt foarte norocoasă pentru că ele sunt niște fete extraordinare și nu numai că suntem prietene, pentru că prietenele le au ele de vârsta lor, dar suntem unite așa. De câte ori e nevoie, la mama vii. În rest, ele au foarte multe prietene. (...) Mă mândresc mult cu copiii mei, pentru că sunt cea mai mare reușită a mea”, a mărturisit Amalia Năstase, pentru Antena Stars.

Fiicele Amaliei Năstase din căsnicia cu Ilie Năstase sunt credincioase și pun mult preț pe legătura pe care o au în suflet cu Dumnezeu. Cele două tinere consideră că este esențial să aibă tot timpul iubire în suflet. „Să avem mereu credință și iubire în noi, acestea sunt cele mai importante”, a spus Alessia, una dintre fiicele afaceristei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest