Amănunte cutremurătoare despre sarcina Ralucăi Macovei! A devenit mamă după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă!

 

I s-a pus un diagnostic crunt, dar a scăpat de cancer ca printr-o minune. Nimeni nu a mai știut nimic de ea, dar noi am aflat detalii secrete despre viața un vedete de la noi. A riscat totul ca să devină mamă și bine a făcut pentru că sacrificiul a meritat din plin. A născut, în mare secret, în străinatate, iar acum este mai fericită ca niciodată!

Raluca Macovei a făcut publice primele imagini de la nașterea copiilor săi. Ani la rând, vedeta și-a dorit să devină mamă, s-a rugat mult și nu și-a pierdut nicio clipă speranța. Așa că minunea i s-a întâmplat. Vedeta a adus pe lume în luna august a anului trecut, nu unul, ci doi copii perfect sănătoși, iar de atunci viața sa a căpătat un cu totul alt sens.

Cu toate că a tinut toată sarcina ascunsă și s-a aflat că a devenit mămică abia atunci când i-a adus pe lume pe cei doi gemeni, acum Raluca Macovei nu mai este deloc secretoasă cu viața ei și ori de câte ori are ocazia publică imagini cu băiețelul și fetița sa, ba chiar și fotografii de când era gravidă. Lucru pe care înainte nu îl făcea.

În majoritatea pozelelor publicate de proaspăta mămică se poate observa fericirea de pe chipul ei, cât și grija ce le-o poartă micuților săi. Și că tot vorbeam despre grijă, trebuie să vă spunem că pe lângă timpul dedicat creșterii micuților săi, vedeta a angajat și două bone de origine filipineză care stau non-stop cu ea și o ajută cu cei mici.

Și chiar dacă Raluca Macovei este destul de secretoasă în ceea ce privește viața amoroasă, trebuie să vă spunem că vedeta se bucură de ajutorul tatălui copilului ei, bărbatul care i-a fost alături după ce a fost diagnosticată cu cancer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest