Amintirile din copilărie ale lui Chef Joseph Hadad; „Nu aruncam la gunoi nici măcar o frunză de salată”

 

Cunoscutul bucătar a rememorat copilăria dificilă de care a avut parte, spunând că nu va uita niciodată de unde a plecat.

Chef Joseph Hadad a fost invitat la emisiunea Star Matinal e pe Val, unde a povestit o serie de amintiri din copilăria sa. Celebrul bucătar, născut în Israel, nu a avut parte de abundență în prima parte a vieții. El a trebuit să împartă totul cu cei trei frați ai săi și, chiar dacă acum îi merge excelent, el spune că nu va uita niciodată de unde a plecat.

 „Eu nu am uitat de unde vin. Am crescut într-o familie modestă, normală. Noi am fost trei frați, era o oală mare și nu există că nu vreau (...) Mănânci ce a gătit mama și trebuie să respecți. Nu aruncă nimic la gunoi, nici măcar o frunză de salată”, a declarat Chef Joseph Hadad, la Star Matinal e pe val.

În cele două restaurante pe care le deține, Chef Hadad coordonează nu mai puțin de 100 de angajați, de soarta cărora este mereu interesat: „Am fost foarte ocupat cu cele două restaurante pe care le am eu. Am peste 100 de angajați la restaurantele pe care le am eu (...) Nu există un angajat de când am venit eu în țară din octombrie 1966 cineva să apeleze la mine că vrea ajutor financiar și eu să nu stau la dispoziția lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest