Amna a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă: „Șase luni de concediu!”

 

Cântăreața a mărturisit că medicii i-au spus că ar trebui ca în jumătatea de an care urmează ar trebui să-și ia vacanță.

Amna nu s-a simțit bine în ultima perioadă drept urmare și-a luat inima în dinți și a făcut o serie de analize. Cântăreața și-a îngrijorat fanii cu ultima postare pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram. După investigații, medicii i-au recomandat celebrei cântărețe să ia o pauză de șase luni pentru a se odihni și liniști, însă ea a declarat că nu poate face acest lucru, deoarece are multe evenimente în această perioadă.

„Am trecut azi prin niște stări îngrozitoare și mă bucur foarte tare că mi-am depășit frica de a afla ce se întâmplă. Întotdeauna ne e teamă de ce am putea să aflăm. Astăzi am fost să îmi fac niște investigații, pentru că mă simțeam foarte rău, iar stresul și oboseala își spun cuvântul. Probabil că sunt într-o suprasolicitare. Mi s-au recomandat șase luni de concediu! Nu mi-ar strica, doar că la noi a început treaba și îmi este absolut imposibil”, a spus cântăreața pe InstaStory.

În altă ordine de idei, vedeta a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, că a avut intenția de a înfia o fetiță. „E cel mai mare critic al meu, cel mai bun prieten al meu în același timp. E extraordinar! Îmi spune totul ca la carte, vezi că te-ai îngrășat, vezi că nu-ți vine bine rochia aia. I-am zis că vreau să adopt o fetiță, iar el a zis că dacă tu crezi că noi mai avem timp și de o fetiță să o adăptăm, e timpul tău, sunt banii tăi, faci ce vrei, am simțit că mi-a dat două palme. Mi-aș fi dorit, dar nu fără voia lui, e o decizie în familie”, a precizat vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest