Amna, interviul în care spune totul despre divorț! Ce s-a întâmplat între ea şi fostul soţ: „Vreau să par puternică, dar nu sunt” VIDEO

 

Amna trăieşte un nou început! După 12 ani de relaţie şi nouă de căsnicie, artista şi tatăl copilului ei a decis că este momentul să o ia pe drumuri separate. Chiar dacă nu a vrut să facă publică decizia de a se despărţi, presa a fost cu un pas înainte şi a fost obligată să confirme divorţul.

Amna a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars unde a explicat ce anume s-a întâmplat şi care este situaţia actuală, atât pentru ea, cât şi dintre aceasta cu fostul soţ. Artista este recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat, fiind o sursă principală de inspiraţie pentru majoritatea pieselor pe care urmează să le scrie. Totodată, Amna a declarat că este împăcată cu sinele şi că decizia nu a fost luată într-un mod impulsiv, ci din contră, a analizat situaţia din toate punctele de vedere, înainte de a se pronunţa.

„Eu ca artist care scrie muzică, mă inspir din viaţa mea. Din trăirile din trecut, din prezent. Îţi accesezi amintirile dacă nu mai ai ce scrie şi e foarte important să te duci în trecut cu gândul, ca să îţi aduci aminte de durerea pe care ai trăit-o, ca să scrii muzică de calitate şi să îi transmiţi ascultătorului fix mesajul aşa cum trebuie. E ca şi cum traieşti atunci despărţirea, dar îţi revii. Asta înseamnă să fii artist. Sunt foarte bine. Sunt împăcată cu mine şi cu deciziile mele, sunt absolut sigură că decât să nu faci ceva, mai bine faci. Vreau să par foarte puternică, pentru că sunt foarte sensibilă şi mă consum foarte mult. O femeie ca mine nu ia decizii pripite, o femeie ca mine stă atât de mult cât este necesar ca să fie absolut convinsă ca să ştie că nu mai este ce trebuie în căminul ei. Am ales să fiu fericită, ca să fie fericit copilul meu. Doi părinţi frustraţi nu mai au ce să îi ofere copilului.” a declarat în exclusivitate, pentru Antena Stars, Amna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews