Ana Mocanu iubește, din nou! Primele declarații despre noua relație: „Instinctul nu mă înșală"

 

Ana Mocanu iubește, din nou. Deși a trecut printr-o mare dezamăgire pe plan amoros, fosta asistentă tv a acceptat, într-un final, pe cineva în viața ei. Roșcata nu s-a mai ascuns și a făcut primele declarații despre cel pe care îl numește „noul ei admirator”.

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Ana Mocanu a povestit cu lux de amănunte cum și-a celebrat ziua de naștere, în carantină. Și chiar dacă nu a mai petrecut în cluburi de fițe, așa cum obișnuia, fosta asistentă tv a dezvăluit că a fost foarte fericită și în acest context, mai ales că i-a avut alături pe cei dragi.

Și când spunem “cei dragi” ne referim la familie și două bune prietene, pentru că noul iubit nu a putut ajunge, din cauza carantinei. Da, da! Ați citit bine! Ana Mocanu este mai îndrăgostită ca niciodată, iar “admiratorul său”, după cum îl numește, este la fel de înnebunit de dragoste pentru ea, dacă ținem cont de cadoul minunat pe care i l-a trimis: un buchet cu sute de trandafiri și o felicitare în care i-a scris cele mai dulci cuvinte.

„Am petrecut cu familia, am stat de alături de ei și cu două prietene care mi-au adus tortulețul iar buchetul de flori l-am primit de la un „admirator”. Nu a putut să vină din cauza carantinei, dar mi-a trimis buchetul și o superbă felicitare.” a spus Ana Mocanu.

Mai mult de atât, se pare că cei doi au o relație departe de ochii curioșilor de câteva luni! Și chiar dacă se înțelege extraordinar cu el, preferă să nu-l prezinte, încă lumii, dată fiind decepția amoroasă pe care a trăit-o.

„De câteva luni e admiratorul meu. Câteodată ne înțelegem bine, câteodată ne blocăm. Nu mă pronunț deocamdată, dar instinctul nu mă înșeală. Prefer să fiu mai rezervată pentru că am mai trecut prin experiențe neplăcute.” a completat fosta asistentă tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest