Ana Mocanu, primele declaraţii despre plecarea în Germania! Va dansa la concertul susţinut de Florin Salam, în cea mai afectată zonă de coronavirus? VIDEO

 

Florin Salam şi Cristina Pucean au reuşit să alarmeze întreaga naţiune! În timp ce toată lumea se autoizolează la domiciliu şi caută metode cât mai eficiente pentru a-şi petrece timpul liber, manelistul şi dansatoarea au susţinut un show de milioane intr-o zonă afectată din Germania. După ce şi-a facut programul, Cristina Pucean s-a întors în ţară fără să respecte nicio regulă emisă de autorităţi, iar cea care trebuie să îl însoţească la următoarele evenimente din ţara europeană este Ana Mocanu.

Contactată de reporterii Antena Stars, Ana Mocanu a oferit primele declaraţii despre plecarea în Germania, mai precis în Hamburg,  acolo unde „Regele Manelelor” are următoarele evenimente. Fosta asistentă TV a mărturisit că încă nu ştie sigur dacă va părăsi ţara, dat fiind rapiditatea cu care s-a răspândit virusului din China.  

„Sunt în ţară. Nu am fost plecată în ultima perioadă. Nu ştiu încă dacă plecăm, pentru că situaţia se schimbă de la o zi la alta. Aveam un eveniment la Arad şi s-a anulat, pentru că erau peste 100 de persoane. (...) Sunt cumpărate biletele de avion, dar încă stăm în stand by. Nu ştiu unde este Florin, dar de Cristina ştiu că este în România. Până la urmă siguranţa este cea mai importantă. (...) Îmi este puţin teamă. Nu va fi pus nimeni în pericol. În condiţiile în care situaţia va fi mai gravă şi lucrurile vor lua o altă întorsătură, nu va merge nimeni la acest eveniment” a spus Ana Mocanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest