Ana Morodan, criză de nervi! Ce a făcut-o pe Contesa Digitală să îşi iasă din minţi VIDEO

 

Ana Morodan s-a dezlănţuit! Cea supranumită „Contesa Digitală” a spus tot ce avea pe suflet, iar maniera pe care a ales-o ca să transmită mesajul, a fost exact în stilul ei caracteristic.

Ana Morodan este extrem de nervoasă şi supărată pe cei care încearcă să bage beţe în roată unei aplicaţii de ride sharing, recent apărută pe piaţă. Totodată, o deranjează maxim nepăsarea celor din jur vizavi de tot ce se întâmplă în ţară. Aşa că, fără ocolişuri, a vărsat tot ce o apăsa pe suflet, într-un story de pe instagram.

„Pentru că n-am mai debitat de mult şi m-am trezit cu caz de debitare, aş vrea să vă spun în felul următor, că tot aţi comentat că vin ruşii să ne cumpere ţara, că vai. Auzi, mă? Dar când ne-au vândut ăştia juma’ de ţară, dar când ne-o plătit ăla autostradă care nu e făcută nici în ziua de azi, da’ când am vândut 80% din pădurile României, fă, austriacului ăla sa ni le defrişeze, unde aţi fost frate atunci? Nu! Acum v-aţi găsit voi sa comentaţi, că o aplicaţie de ride sharing este rusească! Sa mor io, mă, dar când ne-au defrişat pădurile, unde aţi fost, păpuşilor?!” a spus Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest