Ana Morodan, dezvăluiri şocante, după ce a ajuns, de urgenţă, la spital! Cum şi-a amputat singură degetul/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă Ana Morodan a suferit un incident extrem de grav, în care era la un pas să îşi piardă jumătate de deget, vedetei nu i-a pierit zâmbetul de pe faţă. Contesa Digitală a povestit pas cu pas cum şi-a amputat degetul şi cum a ajuns pe patul de spital.

Ana Morodan a trecut prin clipe teribile. Celebra bloggeriţă a decis să îşi lămurească admiratorii, după ce în rândul acestora s-a instaurat panica, la anunţul că şi-a pierdut degetul. Contesa Digitală a dezvăluit că totul s-a întâmplat din cauza instinctului de gospodină.

"Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat", a spus Ana Morodan.

Din fericire, datorită unei prietene, Ana Morodan şi-a putut recupera degetul. Colega de muncă a bloggeriţei a căutat bucăţica de deget lipsă în locul incidentului, a băgat-o într-o pungă cu gheaţă, iar la scurt timp, vedeta a fost transportată, de urgenţă, la spital.

"Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc. (...) Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemă. (...) Dacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună", a mai spus Ana Morodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest