Ana Morodan, în pragul disperării, din cauza pandemiei de coronavirus: „Mi-am distrus sănătatea psihică”/ VIDEO

 

Ana Morodan a recunoscut că a fost grav afectată de pandemia de coronavirus. „Contesa Digitală” a vorbit, în platoul emisiunii „Xtra Night Show” despre stresul pe care l-a acumulat în lunile de izolare și despre cum a reușit, în cele din urmă, să gestioneze situația.

Ana Morodan este cunoscută pentru felul expansiv și transparent de a fi, motiv pentru care ajunge cu ușurință la inimile oamenilor. Chiar și așa, nu mulți știu momentele grele prin care „Contesa Digitală” a trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Ana Morodan a recunoscut că ultima perioadă a fost una foarte dificilă pentru ea, în ceea ce au privit afacerile. Stresată că va pierde tot ce a obtinut de-a lungul anilor, stresul și neputința și-au pus amprenta pe starea sa psihică.

”Prima oară când ne-a lovit treaba asta cu izolarea m-am super panicat, ziceam că mi-am distrus sănătatea psihică, m-am super stresat, plângeam pe ture, eu și o prietenă. Adio diamante, adio genți...până când într-o zi m-am dus la prietenii mei și le-am zis că eu sunt o luptătoare.”, a spus Ana Morodan la Antena Stars.

Alături de ea au fost atât apropiații, cât și angajații care i-au propus să nu le mai dea salariile în această perioadă grea. Impresionată de gestul lor, Ana Morodan și-a recăpătat forța și a reușit într-un final să se descurce, fără să renunțe în a-i plăti pe cei care au lucrat pentru ea.  

”Toți în pandemie au venit și mi-au zis << nu vrem să ne dai salarii pe timpul pandemiei>>, am început să plâng, am ieșit fără niciun om dat afară, fără salarii scăzute, cu nu știu ce mare profit, dar cu un profit de care suntem mândri”, a mai spus Ana Morodan la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest