Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, interviu la dublu la Antena Stars: „Facem naveta, o seară la mine, una la ea”

 

Cei doi actori formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. S-au afișat prima oară împreună, relația împlinind de curând o lună.

 

Ana Odagiu radiază de fericire. Așa a fost văzută de toată lumea la un eveniment monden din București. Și asta pentru că a fost însoțită de noul ei partener, Conrad Mericoffer. Fosta concurentă a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva și actorul din Adela au oferit un interviu la dublu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Cei doi au recunoscut că formează un cuplu și nu-și doresc nimic mai mult decât ca relația să funcționeze cât mai bine. „Dragostea este frumoasă și există! Pasul important este că suntem într-o relație, este foarte important, apoi de clădit, sunt multe lucruri care trebuie să se întâmple. Am fost la mare, după mult timp, în România și ne-am simțit bine. Cred că important este să fim împreună”, a declarat actrița, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Îndrăgostiții s-au amuzat teribil atunci când au fost întrebați dacă deja locuiesc împreună. Conrad Mericoffer și-a asumat răspunsul, spunând cu zâmbetul pe buze: „Un lucru serios este că o iubesc, doar că nu știu dacă deocamdată este timpul să facem un pas important, fiindcă sunt vremurile care sunt. Nu știu dacă locuim împreună, am decis că suntem niște oameni extrem de bogați, avem multe case de împărțit și facem naveta, o seară la mine, una la ea”.

 

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc, fiind împreună de aproximativ o lună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest