Anamaria Ferentz, accident grav în America! A fost la un pas de moarte, după ce i-a fost spulberată maşina VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un grav accident de circulaţIe, în America! Vedeta este în stare de şoc, după ce viaţa i-a fost pusă în pericol.

Anamaria Ferentz a trecut prin clipe cumplite! Autovehiculul în care se afla a fost făcut praf, în urma unui impact puternic cu o altă maşină. Aflată încă în stare de şoc, vedeta a scris un mesaj pe pagina sa persoanlă din social media, în care a povestit cu exactitate despre cum au stat lucrurile. Totodată, a ţinut să îi mulţumească Divinităţii că a scăpat teafără şi nevătămată, din accidentul ce ii putea curma viaţa.  

"O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. 

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri... Nu știu... Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!", a scris Anamaria Ferentz, pe Instagram. 

Anamaria Ferentz este mutată şi stabilită în America. Vedeta locuieşte singură, după ce în vara acestui an, s-a despărţit de partenerul de viaţă. Motivul separării a fost că nu petreceau suficient de mult timp împreună, din cauza job-ului pe care îl avea fostul iubit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest