Anamaria Ferentz nu mai calcă în România: „Dacă nu ajungi să-i vezi pe toți se supără”

 

Cântăreața a explicat care este motivul ce a determinat-o să ia această decizie radicală.

 

În 2010 Anamaria Ferentz a emigrat în Statele Unite. Așadar, de mai bine de 12 ani a făcut cea mai importantă schimbare din viața ei, iar de trei ani încoace a luat o decizie categorică: să nu mai calce vreodată prin România. Pentru mulți poate părea o hotărâre inadmisibilă, având în vedere că aici s-a lansat în showbiz și aici are familia și prietenii, însă vedeta a explicat de ce a ajuns la această decizie. Ea apreciază că nu-i poate mulțumi pe toți când vine în țara natală, că practic pentru ea venirile în România numai vacanțe nu erau, întrucât era în vizite continue, așa că a stabilit să se vadă cu cei dragi în Europa!

 

„Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță. Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a povestit Anamaria Ferentz, potrivit click.ro.

 

Anamaria Ferentz trăiește în America cu iubitul ei Douglas, tatăl a 7 copii dintr-o căsătorie anterioară: ”Este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest