Anamaria Prodan, declaraţii emoţionante din culisele căsniciei cu Reghecampf: „M-a schimbat mult”

 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai stabile şi mediatizate cupluri din România. Frumoasa impresară a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în care a dezvăluit detalii din culisele căsniciei cu acesta, dar şi cât de mult a schimbat-o, să îl aibă alături.

Anamaria Prodan a declarat că s-a îndrăgostit de felul lui de a fi şi de perseverenţa pe care a avut-o în cariera sa. Totodată, se pare că prezenţa acesuia în viaţa ei a schimbat-o. De la o persoană împrăştiată, a devenit o femeie ordonată, obsedată de curăţenie, după cum a declarat impresara în cadrul interviului, pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a menţionat şi faptul că atitudinea calmă pe care o abordează, Reghecampf, o pune în postura de a se certa singură. „Felul lui de a fi. Faptul că este un om calm. Care şi-a construit cariera pas cu pas, nu s-a abătut. El nu a apărut în presă cu droguri, femei. El a ştiut că trebuie să fim o familie perfectă. M-a schimbat, sunt ordonată, pentru că el este foarte ordonat şi meticulos. În momentul în care există orgoliu în familie, înseamnă că e prostie. Eu uit repede, nu ne certăm.Eu mă cert singură, el nu se ceartă. Laur nu se ceartă, doar să fie ceva grav, să mai ridice vocea. (...) Totă viaţa mi-a adus florării întregi. Laur venea cu maşina plină de flori, nu doar cu o floare.” a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest