Anca Bucur a câştigat „Miss Fitness Universe” pentru a şasea oară ! A născut în urmă cu nouă luni „Poţi să faci orice îţi doreşti”

 

Anca Bucur a câştigat titlul de „Miss Fitness Universe” pentru a şasea oară, după ce în urmă cu nouă luni a dat naştere. Competiţia a avut loc în Miami, SUA, iar obiectivul pe care şi l-a propus după ce a născut, a fost atins.

Anca Bucur este o celebră instructoare de fitness, care a reuşit o performanţă fantastică în domeniul sportiv. După ce, în urmă cu nouă luni, a născut, aceasta a reuşit să revină la forma iniţială a trupului său şi să câştige una dintre cele mai urmărite competiţii, la nivel sportiv.

Aflată pe culmile extazului, Anca Bucur a vrut să împărtăşească reuşitele cu prietenii virtuali, astfel încât a postat un mesaj motivaţional pe Facebook: "A fost cea mai frumoasa, grea, interesantă, emoționantă, și inspirațională provocare pentru mine! Dar am reuşit! Defapt, noi am reuşit. Acest trofeu îmi confirmă că poţi să faci orice îţi doreşti, atâta timp cât exista implicare, disciplina, ambiție, multă multă munca, și pasiune! Am avut multe trăiri intense azi!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest