Anca Serea, alimentul minune care o ajută să îşi menţină silueta de fotomodel! Ce anume mănâncă vedeta

 

Anca Serea reprezintă un model de mamă pentru majoritatea femeilor. Cu al şaselea copil pe drum, soţia lui Adi Sînă încă arată extraordinar. Multă lume se întreabă care este secretul şi cum reuşeşte să se menţină în formă.

Este cunoscut faptul că femeile însărcinate nu sunt deloc ocolite de kilogramele în plus. Dar cu toate acestea, Anca Serea arată incredibil şi nu ai zice că este la al şaselea copil.

Anca Serea a mărturisit care este alimentul minune pe care îl consumă de minimum două ori pe zi şi care o ajută să îşi menţină silueta, într-un interviu pentru viva.ro: „Lămâia a intrat în regimul meu de viață de peste 10 ani, mănânc 2-3 lămâi pe zi pentru că îmi plac. Acum, pe timpul verii, tai lămâia în cubulețe și o pun într-un recipient de sticlă la frigider și poate fi și un desert cu miere, iar cantitatea de vitamina C este benefică. Le dau și copiilor dimineața o jumătate de lămâie stoarsă. Acesta poate să fie un secret. Îmi plac citricele în general. Dulciurile nu îmi plac, nu mănânc dulciuri. Încerc să evit zahărul din alimentația mea. Nu prea mănânc carne, cartofi prăjiți mănânc foarte rar”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest