Anca Serea, mămică pentru a şasea oară! Vedeta este în drum spre spital: „Doamne Ajută”

 

Anca Serea este în drum spre spital, pentru a da naştere celui de-al şaselea copil pe care îl are cu Adi Sînă. În urmă cu puţin timp, vedeta a făcut anunţul că a plecat spre clinică şi că este foarte posibil să ajungă chiar şi în sala de naşteri. Cu toate acestea, nu este sigură şi încă îşi ridică semne de întrebare dacă nu este vorba de o alarmă falsă.

Anca Serea şi Adi Sînă sunt pe punctul de a deveni părinţi pentru a şasea oară. Nerăbdători din cale-afară, cei doi o aşteaptă pe cea mică cu sufletul la gură. Iar momentul în care o vor strânge în braţe este posibil să vina mai devreme decât şi-au imaginat, chiar în cursul zilei de astăzi.

Deoarece este extrem de activă în mediul online, Anca Serea şi-a înştiinţat fanii de „semnalele” care au făcut-o să creadă că astăzi este ziua cea mare. „O fi alarmă falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!”, a scris Anca Serea, pe Instagram.

Ce semnificaţie are numele ales de Anca Serea şi Adi Sînă pentru cel de-al şaselea copil

Se pare că, fetiţa cu care vor fi binecuvântaţi se va numi Leeah, păstrând acelaşi registru biblic. Toţi cei cinci copii ai ei şi ai lui Adrian Sînă: David, Sarah, Noah Iosif, Ava Stephanie şi Moise – poartă cu mândrie un nume biblic. Nici fetiţa care se va naşte peste trei luni, nu va face excepţie de la regulă.

Numele Leeah înseamnă fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă. Numele Leeah sau Lia este sărbătorit la noi în fiecare an pe 1 ianuarie. Numele pe care fiica lui Adi Sînă şi a Ancăi Serea îl va primit înseamnă un început rapid, o decizie rapidă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest