Anda Adam, mesaj sugestiv pentru soțul ei, după ce s-a zis că divorțează: „Tu nu schimbi nimic”

 

După ce a negat faptul că a depus actele de divorț, chiar dacă totul indica faptul că mariajul lor nu merge deloc bine, Anda Adam a publicat un mesaj sugestiv care îi pare adresat chiar soțului, pe pagina sa personală!

După ce și-au șters toate imaginile împreună de pe conturile de socializare și nici nu s-au mai afișat pe nicăieri ca un cuplu, lumea a început să își ridice semne masive de întrebare despre relația Andei Adam și soțul ei.

S-a scris că artista deja a depus actele de divorț la notar, în ciuda tuturor încercărilor partenerului de viață de a o face să se răzgândească. Însă, la scurt timp după, Anda Adam a negat toate zvonurile și a spus că atunci când se va separa, chiar ea va anunța.

Doar că filmulețul cu versurile sugestive pe care l-a publicat pe contul ei de socializare dă de înțeles că mariajul ei cu soțul său nu merge deloc bine.

„Încerc să ma las de tine de ceva timp, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi. Și mă plimbi prin toate tripurile care-mi schimbă filmul. Eu cobor la prima, babe (... Ai tu ceva de nu-ți rezist. Tu ești și rău, da' ești și bine”, sunt unele dintre versurile piesei fredonate de Anda Adam la InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest