Anda Adam, obligată să facă rinoplastie! A fost la un pas de asfixiere! „Era chiar groaznic” VIDEO

 

Anda Adam a făcut primele declaraţii după ce şi-a operat nasul! Artista s-a lăsat pe mâna medicilor, atât ca să îşi îndeplinească cea mai mare dorinţă, cât şi ca să rezolve o problemă cu care se confrunta de mai bine de opt ani.

Exprem de transparentă, anunţul că urmează să îşi facă rinoplastie a fost făcut chiar de ea, în cadrul unui mesaj pe reţelele de socializare: "Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta".

După ce a trecut şi peste perioada de recuperare, Anda Adam a venit în platoul emisiunii „Xtra Night Show” unde a mărturisit că intervenţia a fost necesară, din cauza unei deviaţii de sept care îi dădea mari bătăi de cap. Totodată, artista a dezvăluit că şi-a modificat şi forma, dat fiind că întotdeauna şi-a dorit un nas drept şi finuţ, iar acum este mai fericită ca niciodată.

„Am început sala de 2 zile. Nu am avut voie sa fac efort din cauza operaţiei la nas, din cauza rinoplastiei. Mi-am rezolvat şi deviaţa de sept. Aveam pe partea dreaptă şi de vreo 8 ani tot spunea că o să fac treaba asta. Când făceam efort, de fiecare dată respiram pe o nară şi chiar era groaznic!

Acum respir super bine. Am îndreptat puţin, am micşorat puţin vârful şi important este că respir şi eu. Mi-am dorit să fie mai pe natural. Mă văitam de 8 ani şi tot ziceam ca în loc de concediu să îmi fac operaţia de deviaţie de sept. Nu doare absolut deloc.” a spus Anda Adam, în cadrul emisiunii XNS de la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest