Anda Adam s-a despărțit de soț? Confesiunea care a ridicat semne mari de întrebare: „Trebuie să îmi cresc copilul”

 

Anda Adam și Sorin Niculescu nu mai formează un cuplu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor după ultima confesiune făcută de artistă pe contul ei de socializare.

Mariajul Andei Adam cu Sorin Niculescu a fost unul discutat de toată lumea, mai ales, după ce în ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora bărbatul ar fi căutat afecțiune din partea altor femei. Mai mult decât atât, după ce artista ar fi fost pusă în temă de conversațiile pe care partenerul de viață le-ar fi purtat pe internet cu o altă femeie, Anda Adam i-a scris respectivei domnișoare și a avut o reacție acidă din cauza gestului de a interveni în familia altcuiva.

Contactată de reporterii Antena Stars, Anda Adam a sustinut că presupusele capturi cu discuția în care ar fi amenințat-o pe domnisoara în cauză ar fi fost trucate. Mai mult decât atât, artista a mărturiist ca nu există nicio problemă în mariajul ei cu Sorin Niculescu, ci că toate zvonurile au fost lansate de persoane care vor faimă.

În ciuda declarațiilor făcute în urmă cu puțin timp, ultimele confesiuni de pe pagina sa de socializare au dat de înțeles că lucrurile între ea și partenerul de viață nu merg deloc bine așa cum ar susține.

După ce a fost întrebată de un internaut “Cum stă cu corasonul?”, Anda Adam a spus că: “Hm... e bine! Bate inima săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”. Însă asta nu este tot. Artista a mai făcut apoi și alte declarații uluitoare despre bărbații din viața ei, mărturisind că și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii, dar nu a găsit „SuperManii” care să îi facă față. Să fi fost asta, de fapt, o confirmare a despărțirii de Sorin Niculescu? Rămâne de văzut, așa că stați pe www.antenastars.ro pentru mai multe detalii.

„Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia SuperMan în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit SuperManii. Am inhibat rău bărbații. Îi inhib de dinainte să mă abordeze, că mulți de aia nici nu mă abordează. Zic că sunt foarte greu de abordat. Și ce vrei să fac? Eu asta sunt. Nu fac absolut nimic special ca să inhib oamenii, am o personalitate puternică.”, a mai transmis artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest