Andra a făcut un gest impresionant în Săptămâna Mare! Cum a reuşit să-şi surprindă fanii

 
+2 click pentru
galerie

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi şi se bucură din plin de aprecierea fanilor. Mai ales atunci când se remarcă prin activităţi, pe care nu de foarte multe ori, artiştii din România se gândesc să le facă.

În Săptămâna Mare, Andra s-a gândit şi la cei mai puţin norocoşi, aşa că nu a stat pe gânduri şi a acţionat instant! Le-a facut o surpriză de proporţii bătrânilor de la un Cămin de Bătrâni. Încărcată cu bunătăţi, a pornit la drum şi a stat alături de cei în vârstă, unde au povestit, au cântat şi s-au bucurat unii de alţii.

"Să fim mai buni înseamnă, mai ales, să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrani să dăruim pachete, dar mai ales ca să îi înveselim și să îi ascultăm. Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să vă rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!", este mesajul transmis de Andra pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest