Andra Apostol, primele declarații despre relația cu Adrian Mititelu Jr.: „O persoană dragă mie…”

 

Noua iubită a băiatului lui Mititelu de la Craiova a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

 

De puțină vreme, Adrian Mititelu jr este într-o relația cu Andra Apostol. Băiatul lui Mititelu, patronul de la FCU Craiova, s-a mutat de ceva vreme la București și iată că a făcut și o primă cucerire. Dacă tânărul este extrovertit și îi place să-și etaleze viața și relația, de partea cealaltă Andra Apostol, prietena lui Mititelu jr, chiar dacă a recunoscut că este într-o relație cu acesta, spune că își dorește discreție maximă în această privință.

 

Într-o declarație exclusivă la Antena Stars, Andra Apostol a recunoscut relația cu Mititelu jr însă nu a intrat în prea multe amănunte. Ea s-a rezumat să spună că băiatul lui Mititelu de la Craiova este o persoană dragă ei. Totodată, tânăra a mai spus că nu îi place să afișeze viața ei personală, spre deosebire de actualul partener.

 

"Din moment ce am postat, eu cred că se deduce de la sine. Instagramul spune tot în ziua de azi. Adi este o persoană deosebită, o persoană dragă mie. De aceea încerc să țin privată toată chestia asta. Simt o tensiune. El este obișnuit, eu nu sunt așa. Nu îmi place să îmi expun viața, sau cel puțin partea de relaț​ie. Așa am fost tot timpul, nici cu persoanele apropiate nu prea povestesc. Sunt câteva persoane cu care vorbesc, dar țin pentru mine mai mult", a declarat Andra Apostol despre Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Frumoasa șatenă a mai declarat că își dorește pe viitor să aibă doi copii: un băiețel și o fetiță. "Îmi doresc foarte mult un copil. Tot timpul mi-am dorit. A fost visul meu. Îmi doresc un băiat prima dată, apoi o fetiță.", a încheiat Andra Apostol.

 

Mititelu senior nu pierde nicio ocazie să-și laude copilul. „Fiul meu a luat cele mai multe decizii cu privire la jucători. E un copil, mulți îl consideră un tânăr de bani gata, dar nu este așa. Chiar dacă este el mai mult tatuat decât prevede norma. Este un tânăr foarte talentat și inteligent. El a fost și fotbalist, dar pentru că a fost băiatul lui Mititelu și a prins un moment greu... Vă spun adevărul, nu că vreau să-l laud pe fiul meu. El a creat jucătorii, el i-a ales, el i-a simțit”, a declarat recent Adrian Mititelu la o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest