Andra, în culmea fericirii! A împărtăşit marea veste cu admiratorii său: „Tot ce mi-am dorit”

 
+3 click pentru
galerie

Sărbătoare mare în familia Andrei! Artista şi soţul ei au un mare motiv de bucurie, iar fără să stea pe gânduri l-au împărtăşit cu toţi admiratorii lor! Iar aşa cum era de aşteptat, comentariile pozitive şi aprecierile nu au întârziat să apară!

Astăzi este ziua de naştere a lui Cătălin Măruţă, partenerul de viaţă şi cel mai bun prieten al Andrei. Vedeta de televiziune împlineşte frumoasa vârstă de 42 de ani, iar în semn de apreciere şi dragoste, artista a scris un mesaj emoţionant pentru cel care îi este alături la bine şi la greu.

"E ziua lui şi întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e şi al lui şi invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ♥️", a scris Andra pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu ea şi Cătălin Măruţă.

Mesajul a venit însoţit de o imagine cu ea şi soţul său. Şi aşa cum era şi de aşteptat, fanii celor doi au ieşit la „atac” cu o sumedenie de mesaje frumoase şi urări de „la mulţi ani” pentru Cătălin Măruţa.

"La mulți ani!!! Să vă bucurați de tot ce aveți! 🍾🎂 / Fiţi Binecuvântaţi!👏💕La mulţi aniii sănătoşi, Cătălin!🍀🎂🍾🥂🍰 / Cei mai dragi! ❤️", au fost câteva dintre comentarii fanilor de pe reţelele sociale.

Andra şi Cătălin Măruţă reprezintă unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri din întreg showbiz-ul autohton. Cei doi au doi copii minunaţi – pe David şi pe Eva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest