Andreea Antonescu ignoră legea şi pune în pericol vieţile celor din jur! Artista nu mai are voie în mall-uri! VIDEO PAPARAZZI

 
+5 click pentru
galerie

Şoferiţa Andreea Antonescu ar putea întâmpina grave probleme cu legea din cauza mall-urilor de unde îşi face cumpărăturile, dintr-un motiv incredbil!

Artista nu duce lipsă de bani, iar asta se vede din hainele pe care le are şi datorită bolidului pe care îl conduce. Dar cu toate acestea, încearcă prin orice mijloace să nu facă risipă de bani. Aşa se face că bolidul de pste 100. 000 de euro adus din America, special pentru cântăreaţă, este dotat cu instalaţie GPL, care face diferenţa considerabil în portofel.

Paparazzii Spynews au surprins-o pe Andreea Antonescu în timp ce se afla în drum, spre petrecerea unui prieten. Însă când a văzut că nu mai are destul combustibil, a oprit la prima benzinarie care i-a ieşit în cale şi s-a dus glonţ la rezervorul cu gaz petrolier lichefiat.

În ciuda faptului că artista a omis să pună sticker-ul obligatoriu inscripţionat cu GPL, artista a deschis capacul rezervorului şi angajatul benzinăririei a început să alimenteze. La finalul „opraţiunii”, Andreea Antonescu a intrat repede în interior, ca să achite, însă outfitul provocator a atras privirile tuturor.

În ciuda bolidului pe care îl are, o simplă plimbare cu acesta la mall, i-ar putea da reale bătăi de cap artistei. Motivul? Mall-urile interzic accesul autoturismelor dotate cu instalaţie GPL în parcările subterane şi supraterane, pentru a evita pericolul unei explozii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest